Novatex opent H.A.C.C.P. Foodlijn

Tijden veranderen en wij merken dat klanten steeds strengere hygiëne eisen stellen aan hun producten. Juist die kritische klanten hebben ons geïnspireerd de volgende stap in de ontwikkeling te zetten. Uiteraard gaat Novatex met de tijd mee en dus is het tijd voor vernieuwing.

Met trots presenteert Novatex de H.A.C.C.P. -zone, een speciale ruimte, afgesloten van de andere wasactiviteiten, uitstekend geschikt voor het reinigen van foodkleding. Kleding die in deze zone wordt gereinigd komt niet in aanraking met andere kleding, met als doel contaminatie te voorkomen. Vuile kleding belandt in de machine via de buitenzijde. Wanneer de kleding schoon en gewassen is, zal de medewerker aan de binnenzijde van deze ruimte de kleding uit de machine halen en verder afwerken in een zone die volledig voldoet aan de H.A.C.C.P.-normeringen.

Novatex werkt volgens strikte voorschriften om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, want alleen dan kunnen we u de kwaliteit bieden die u verdient. Zo zijn wij weer een klein stapje verder in onze ontwikkeling en het streven naar continue verbetering. En die trend zetten we graag voort.