WERKEN MET CHEMIE

Wanneer we werken met chemie is het vanzelfsprekend dat kleding aan hoge veiligheidseisen moet voldoen. Tenslotte moet de kleding bescherming bieden tegen druppels en spatten van zuren en chemicaliën (EN 13034). Om deze zekerheid te bieden wordt iedere wasbeurt een beschermende laag op de kleding gebracht. En alsof dit nog niet genoeg was, wordt de kleding voordat deze naar de klant retour gaat getest op de werking van de beschermende eigenschappen. Voldoet het kledingstuk niet meer? Wij adviseren u dit kledingstuk te vervangen. Better safe than sorry!

Er zijn vele soorten kleding op de markt met waterafstotende eigenschappen. Helaas wordt er door de leveranciers niet altijd bij vermeld dat sommige stoffen zich niet lenen voor langdurig gebruik. Goedkoop is duurkoop in dat geval. En is de medewerker nu goed beschermd? Kijk maar eens hoe het ook kan! 

Wij helpen u graag met het maken van uw keuze in nieuwe werkkleding. Maak kennis met uiteenlopende soorten textiel en krijg een indruk van de verschillende kwaliteiten. Naast veilheid staat draagcomfort bij ons hoog in het vaandel. Wij raden u aan een aantal kledingdragers mee te nemen in dit proces door het uitvoeren van een draagproef. Zullen wij u helpen met het uitvoeren van een kledingtest?