HIGH VISIBILITY

Essentieel voor mensen die buiten werkzaamheden verrichten onder gevaarlijke omstandigheden is hun zichtbaarheid. Met kleding die voldoet aan de norm EN 20471 bent u verzekerd van een goed zichtbare medewerker, zowel in het donker als overdag. Door veranderende wetgeving is de norm EN 471 steeds vaker van belang, en worden steeds meer bedrijven verplicht high visibility kleding ofwel signaalkleding te dragen.

Onze wasprocessen zijn gericht op het behoud van de beschermende eigenschappen van de kleding. Zodoende blijven zowel de reflecterende banden als de fluorescerende kleur van het textiel zo lang als mogelijk intact. Tevens toetsen wij na het wassen en het drogen de fluorescerende werking van het textiel op zichtbaarheid. Wanneer het kledingstuk niet meer aan de norm voldoet krijgt u van ons het advies dit kledingstuk te vervangen.

Een veel voorkomende klacht bij hoge-zichtbaarheidskleding is het snel loslaten of ‘verkleven’ van de striping. Deze klachten kunnen voor 99% worden voorkomen. Lees hier wat u vooral niet moet doen!