KLEDINGRAPPORTAGES

Novatex is transparant in het delen van onze én uw gegevens. Wij geven u exclusief toegang tot de gegevens van uw onderneming via onze webportal. Het maken van kledingrapportages is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt intern rapporteren over hoeveel kledingstukken uw medewerkers beschikken, en hoeveel keren deze door Novatex gewassen zijn. Ook de reparaties zijn op deze wijze te volgen en te rapporteren. Mag uw kleding volgens NEN normen een maximaal aantal keren gewassen worden? Wij registreren dit voor u en adviseren desgewenst de kleding te vervangen!

Om de werkende eigenschappen van veiligheidskleding te behouden is het van belang om dit industrieel te laten reinigen. Aan de hand van de wasrapportages kunnen trends worden gesignaleerd die erop wijzen dat uw bedrijfskleding thuis gewassen wordt. Lees hier het belang van professioneel reinigen en waarom werkkleding nooit thuis gewassen mag worden.

REGISTEREN DOET EXCELLEREN

Wij registreren veel meer dan alleen bewassingen en kledinguitgiften. Novatex staat heel dichtbij de klant als het gaat om communicatie en verbetermogelijkheden.

Zowel iedere externe als interne melding wordt in ons kwaliteitsmanagementsysteem vastgelegd. Hiermee willen wij continu ons bedrijfsproces naar een hoger plan tillen, want juist die details zijn voor ons zo belangrijk. Blijft u ons dan ook vooral aanspreken. Het helpt ons naar een nóg betere service. Uw mening is van belang!