FOOD

In een afgesloten afdeling, toegespitst op de strenge Europese eisen voor de voedingsindustrie wordt dagelijks kleding van voedselproducenten met de grootst mogelijke zorg afgewerkt. Schone kleding kan onmogelijk in aanraking met vervuilde kleding. Speciaal getrainde medewerkers werken uitsluitend volgens geijkte standaarden als RABC en HACCP, en houden zich uitsluitend bezig met food-kleding. U kunt zich geen afwijkingen permitteren, dus wij ook niet. Door continue vraag naar voedingsmiddelen kan de productie niet wachten, dus draaien onze  machines zodat u de business draaiende kunt houden! Hoezo niet cruciaal?

 

We geven graag garanties op onze leveringen. Alle wasprocessen en machines worden door een externe partij tweemaal per jaar volledig doorgelicht en -gemeten, dit is onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem. Bovendien doen wij zelf gerichte metingen en kwaliteitscontroles om een continue topprestatie te waarborgen. Leveren wat de klant verwacht, maar dan nét een beetje extra. Dat is de kwaliteit die Novatex haar klanten biedt.

WIST U DAT WIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT AAN FOOD-KLEDING HEBBEN?

Voor scherp geprijsde foodjassen of overalls bent u aan het juiste adres. Alle kleding voldoet aan HACCP, is scherp geprijsd en direct leverbaar. Kopen of huren? Wacht niet langer en neem contact met ons op!