EIGEN WERKWIJZE

Geheel volgens de standaard van 2022 wordt uw kleding verwerkt en gemonitord. Een werkwijze die doeltreffend is! Gewassen kleding wordt een week na ophaling in de gewenste verpakking en eventueel in persoonlijke lockers terug geleverd. Uiteraard hebben wij de beschadigde kledingstukken gerepareerd en indien u de voorraad bij ons legt wordt afgekeurde kleding direct vervangen, om daarna gerecycled te worden.

Alle kleding wordt bij eerste inzet in de wasserij voorzien van een unieke barcode en een RFID-chip. Afhankelijk van uw wens kan dit op naam of op maat. Er is geen speld meer tussen te krijgen. U weet te allen tijde waar de kleding zich bevindt. Dit systeem is uitermate geschikt voor kleding die vaak van locatie wisselt. 

Op unieke wijze wordt de kleding op meerdere momenten en locaties geregistreerd. Dit geeft klanten nieuwe inzichten in de status van de kleding. Wij merken dat het aantal vragen omtrent “Waar is mijn kleding?” is gedecimeerd. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de kleding bij de wasserij wordt aangeboden. Waar wacht u nog op?!