AFVAL & MILIEU

52 weken per jaar halen onze chauffeurs de vuile kleding op van verscheidene milieu- en overheidsdiensten in onze voornaamste steden, en dragen we bij aan het schoon houden van onze straten. Dus óók als het een weekje heeft gesneeuwd en de gemeenten zelf met alternatieve dienstregelingen rijden, rijdt onze chauffeur gewoon volgens het afgesproken schema.

Variërend van afvalbrengstations tot straatvegers en inzamelaars van chemisch afval, wij zorgen iedere week voor frisse werkkleding die gezien mag worden. U bepaalt zelf hoe weinig tijd en moeite u wilt steken in het kledingmanagement. Wij hebben de expertise om u volledig te ontzorgen. Wij leggen de kleding in persoonlijke lockers en voorzien u van alle kledinginformatie. Of beter nog, u doet dat zelf in uw eigen virtuele kleedkamer. Bent u nog geen online-gebruiker? Vraag het ons!

Onze delicate wasprogramma’s zijn perfect geschikt voor het onderhouden van hoogwaardige en representatieve uniformen van bijvoorbeeld toezichthouders en overheidsfunctionarissen. Kies voor een betrouwbare partner op het gebied van werkkleding en laat u volledig ontzorgen!