NIEUWE KLEDING

Naast het reinigen van werkkleding adviseren wij bedrijven in de keuze van nieuwe kleding. Hierin denken wij actief met de klant mee en helpen u met het vinden van de voor u meest geschikte werkkleding. De mogelijkheden hierin beperken zich niet tot een paar leveranciers. Onze specialisten op het gebied van veiligheid en textieleigenschappen nemen u graag mee, en laten u de verschillende soorten textiel ervaren.

De beleving van de drager een belangrijke rol. Graag helpen wij u met het organiseren van een draagproef. Wij leveren bedrijfskleding zowel in aankoop als in huur. Over het kostenplaatje hoeft u ook niet in te zitten, wij rekenen het voor u uit. Samen met u maken wij kostenprognoses voor de komende jaren over de verschillende keuzemogelijkheden. Tenslotte zijn wij er voor U!

Weet u welk textiel is het best geschikt voor uw werkzaamheden?

KOPEN OF HUREN?

Kan ik mijn kleding beter kopen of huren? Voor beide opties valt veel te zeggen. Buiten het kostenaspect zijn goede redenen om de verschillende modellen naast elkaar neer te leggen. Het voordeel van huren is dat u gedurende de huurperiode geen risico loopt over de kleding, die verantwoordelijkheid ligt bij de wasserij. Gaat er iets kapot, wordt het automatisch gerepareerd of vervangen.

“Moet ik na de huurtermijn een afkoopsom betalen?”

Neen, dan wordt de kleding automatisch uw eigendom.

Een voordeel van aankopen is dat u de kosten volledig in eigen beheer heeft, en flexibeler bent wanneer de wereld om u heen verandert. Sommige bedrijfstakken lenen zich beter voor een huurconcept, andere voor aankoop. Wij helpen u met het maken van een eerlijke keuze. U wilt immers geen onnodige verplichtingen aangaan. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.