KOSTENPROGNOSE

Ons uitgangspunt is een eerlijke en open service. Dat is immers de basis voor een solide samenwerking. Daar hoort ook een kostenprognose bij. Wij maken de klant bewust van de Total Cost of Ownership van hun kledingkeuze over een periode van een aantal jaar. Geen vragen over de factuur achteraf, u weet exact waarvoor u betaalt.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Samen met de klant gaan we diep in op de specifieke situatie. We maken zeer nauwkeurige en onderbouwde prognoses omtrent het aantal bewassingen en additionele diensten. Kortom, het totale plaatje. Wij laten u verschillende scenario’s op inzichtelijke wijze met elkaar vergelijken. Op basis van onze uitgebreide kennis van werkkleding en ervaring op het gebied van voorraadbeheer tonen wij de voor u meest geschikte oplossing voor de komende jaren.

Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes en geen vervelende verrassingen. Uiteraard zijn alle rapportages opvraagbaar. Of neemt u gerust een kijkje in uw eigen virtuele kleedkamer. Heeft nog geen account? Meldt u zich dan bij ons aan!