INDUSTRIE

Wij zijn er voor de industrie. Met geraffineerde wasprocessen doen wij dagelijks ons uiterste best de meest vervuilde overalls weer schoon te krijgen. Elk type kleding en dito vervuiling vereist zijn eigen behandeling. Uw kleding wordt dus nooit met andere soorten kleding gewassen. Kleding die in aanraking met komt met oliën en vetten krijgt bij ons een extra inweekprogramma, zuurbestendige kleding krijgt een extra beschermende coating. De werking van de beschermende eigenschappen wordt regelmatig gecontroleerd. Wij informeren de klant direct wanneer een kledingstuk niet meer aan zijn eisen voldoet. Met ons gratis deskundig advies houdt u de kledingvoorraad veilig en op peil!

Bedrijven kiezen ervoor hun kleding in te laten leggen in persoonlijke kledingkastjes, of zelfs hun totale kledingbeheer uit te besteden. Geen onverstandige keuze, want zo kan iedereen zich focussen op zijn specialisme.

Naast veiligheid staat draagcomfort bij ons hoog in het vaandel. Laat u zich adviseren en maak kennis met de verschillende soorten textiel. Wij helpen u graag met het organiseren van een draagproef. Door de drager verschillende stoffen te laten ervaren en mee te nemen in het werkkledingproces, kan naar ieders tevredenheid een weloverwogen besluit genomen worden.