+31(0) 164 - 210317
info@novatex.nl
Zoeken
Novatex is meer dan alleen een wasserij voor bedrijfskleding. Dagelijks werken wij vanuit onze vestigingen in Halsteren en Antwerpen in een team van zeer betrokken medewerkers om een bijdrage te leveren aan schoon, veilig en hygiënisch werken. Daarnaast vinden wij dat uw medewerkers er representatief uit moeten zien.

Klanttevredenheid is waar het om draait. Wij werken altijd samen mét de klant naar een oplossing. Doordat wij de communicatielijnen met de klant altijd kort houden, kennen wij onze klanten. En omdat wij onze klanten kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op de juist zo specifieke wensen van de klant. Op die manier leveren wij de kwaliteit die u verdient.

Wij geloven in duurzaamheid. Naast dat onze klanten doorgaans langdurige relaties zijn, investeren wij in het milieu en de toekomst. Novatex reinigt niet-chemisch. Dat wil zeggen dat wij jaarlijks ongeveer 30% minder energie verbruiken. Doordat wij ons afvalwater zuiveren voorkomen wij dat water vervuild de wasserij verlaat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Naast onze bijdrage aan het milieu realiseren wij Social Return on Invest. Dit houdt in dat wij mensen met een WSW-achtergrond of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op werkgelegenheid bieden.

Onze gemotiveerde medewerkers werken met toewijding en liefde, en hebben aandacht voor uw bedrijfskleding. Zodoende kunnen wij nét dat extra stukje service verlenen aan onze diensten en heeft u geen omkijken meer naar de was. Dat noemen wij ‘ontzorgen’.
Juist die combinatie van servicegerichtheid, loyaliteit en maatschappelijk verantwoord maakt Novatex uniek. Het maakt ons niet alleen de meest klantgerichte wasserij van onze regio, maar ook de schoonste. En daar zijn we trots op!
HEEFT U VRAGEN? BEL ONS DAN OP +31(0) 164 - 210317