+31(0) 164 - 210317
info@novatex.nl
Zoeken

Cradle - to - Cradle: op naar een groene toekomst!

Datum: 24-11-2015
Als wasserij zijn wij ons natuurlijk extra bewust als het gaat om milieubelasting. Want naast schone kleding houden wij van een schoon milieu. En een betere wereld begint bij onszelf. Zo bouwden we begin dit jaar al een moderne natwasserij waarin niet-chemisch wordt gereinigd.

Bij Novatex gooien we ook nooit zo maar textiel weg. Na de gebruiksperiode nemen wij uw kledingstukken terug om de stof te laten recyclen en weer inzetbaar te maken als zijnde nieuw materiaal voor de kledingproductie. Op die manier bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op een verantwoorde wijze met restproducten, en dus het milieu om te gaan.

Door het principe van Cradle to Cradle toe te passen is de cirkel weer rond. In plaats van dat uw oude kleding wordt verbrand of vernietigd, wordt het textiel vervezeld, zodat het weer als basismateriaal kan worden gebruikt. Oude kleding wordt weer nieuw, tot het oud is. En dan zorgen wij dat er weer nieuwe van wordt gemaakt. U kunt dus samen mét ons bijdragen aan een groene toekomst!
 
 
 
 
 
HEEFT U VRAGEN? BEL ONS DAN OP +31(0) 164 - 210317